parallax background

ANSØG HER


VINTERAKADEMI er et tværfagligt tilbud til studerende og nyuddannede fra kandidat- og professionsbacheloruddannelser. Som deltager får man en uges akademi med case-arbejde, virksomhedsbesøg og undervisning om bæredygtighed i byggeri og byplanlægningen. Deltagerne udvælges på baggrund af en motiveret ansøgning, CV og studieprofil, så vi kan sammensætte et stærkt, tværfagligt hold. Vi er interesserede i at få sat mange forskellige fagligheder, som har en rolle i udvikling af byggeri, byudvikling og det bebyggede miljø, i spil på VINTERAKADEMI.

Akademiugen afholdes én gang årligt, og der er plads til 40 deltagere på hvert akademi. Som deltager på VINTERAKADEMI bliver du desuden en del af et fagligt netværk, der året igennem mødes i forskellige sammenhænge, hvor fokus er på bæredygtigt byggeri og tværfagligt samarbejde samt netværksmøder med opdateret faglig viden.

VINTERAKADEMI 2021 vil det blive afholdt i august som et “sommerakademi” under overskriften: Den blandede by – bæredygtig transformation og værdiskabelse. Akademiet vil bl.a. dykke ned i, og undersøge, hvordan indsatsen for et mere klimavenligt byggeri, koblet sammen med et fokus på social bæredygtighed, kan skabe merværdi, både samfundsøkonomisk helt overordnet, men også på borgerniveau. Programmet byder på inspirerende oplæg, relevante case-besøg og debat, som offentliggøres løbende frem mod akademiet.

VINTERAKADEMI 2021 finder sted hos BLOXHUB i København i uge 34 fra den 23.-27. august med en kick-off dag d. mandag 16 august. Ansøg om en plads på VINTERAKADEMI 2021 via nedenstående ansøgningsskema. Fristen for ansøgning er d. 5 juli 2021. Det er gratis at deltage på VINTERAKADEMI.

KICK-OFF dag: Mandag d. 16 august 2021 fra kl. 10-17

VINTERAKADEMI: Mandag d. 23. – Fredag d. 27. august 2021 (ca. kl. 9-17)

For yderligere information kontakt Synnøve Kjærland, projektchef i CONCITO, telefon: 29 89 67 54, e-mail: sek@concito.dk

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

For spørgsmål omkring VINTERAKADEMI 2021 og ansøgningsprocessen skriv til: info@vinterakademi.dk