parallax background

ANSØG HER


VINTERAKADEMI er et tværfagligt tilbud til studerende og nyuddannede fra kandidat- og professionsbacheloruddannelser. Som deltager får man en uges akademi med case-arbejde, virksomhedsbesøg og undervisning om bæredygtighed i byggeri og byplanlægningen. Deltagerne udvælges på baggrund af en motiveret ansøgning, CV og studieprofil, så vi kan sammensætte et stærkt, tværfagligt hold. Vi er interesserede i at få sat mange forskellige fagligheder, som har en rolle i udvikling af byggeri, byudvikling og det bebyggede miljø, i spil på VINTERAKADEMI.

Akademiugen afholdes én gang årligt, og der er plads til 40 deltagere på hvert akademi. Som deltager på VINTERAKADEMI bliver du desuden en del af et fagligt netværk, der året igennem mødes i forskellige sammenhænge, hvor fokus er på bæredygtigt byggeri og tværfagligt samarbejde samt netværksmøder med opdateret faglig viden.

VINTERAKADEMI 2022 finder sted hos BLOXHUB i København i uge 12 fra den 21.-25. marts med en kick-off dag d. mandag 14 marts. Det er gratis at deltage på VINTERAKADEMI og du får dækket dine transportomkostninger (tog/bus), hvis du f.eks. kommer fra Fyn eller Jylland. Der er ansøgningsfrist d. 20 februar 2022.

For yderligere information kontakt Synnøve Kjærland, projektchef i CONCITO, telefon: 29 89 67 54, e-mail: sek@concito.dk

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

For spørgsmål omkring VINTERAKADEMI 2022 og ansøgningsprocessen skriv til: info@vinterakademi.dk