parallax background

ANSØG HER


VINTERAKADEMI 2023

20. + 27-31. MARTS

VINTERAKADEMI er et tværfagligt tilbud til studerende og nyuddannede fra kandidat- og professionsbacheloruddannelser. Som deltager får man en uges akademi med case-arbejde, virksomhedsbesøg og undervisning om bæredygtighed i byggeri og byplanlægningen. Deltagerne udvælges på baggrund af en motiveret ansøgning, CV og studieprofil, så vi kan sammensætte et stærkt, tværfagligt hold. Vi er interesserede i at få sat mange forskellige fagligheder, som har en rolle i udvikling af byggeri, byudvikling og det bebyggede miljø, i spil på VINTERAKADEMI.

Akademiugen afholdes én gang årligt i København, og der er plads til 40 deltagere på hvert akademi. Som deltager på VINTERAKADEMI bliver du desuden en del af et fagligt netværk, der året igennem mødes i forskellige sammenhænge, hvor fokus er på bæredygtigt byggeri og tværfagligt samarbejde samt netværksmøder med opdateret faglig viden.

Det er gratis at deltage på VINTERAKADEMI og du får dækket dine transportomkostninger (tog/bus), hvis du f.eks. kommer fra Fyn eller Jylland.

 

Tak for i år, VINTERAKADEMI 2023.

Læs mere om dette års tematik under Tema & Program.

 

For yderligere information kontakt Synnøve Kjærland, projektchef i CONCITO, telefon: 29 89 67 54, e-mail: sek@concito.dk

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

For spørgsmål omkring VINTERAKADEMI og ansøgningsprocessen skriv til: info@vinterakademi.dk