VINTERAKADEMI er et tværfagligt tilbud til studerende og nyuddannede fra kandidat- og professionsbacheloruddannelser. Som deltager får man en uges akademi med case-arbejde, virksomhedsbesøg og undervisning om bæredygtighed i byggeri og byplanlægningen. Deltagerne udvælges på baggrund af en motiveret ansøgning, CV og studieprofil, så vi kan sammensætte et stærkt, tværfagligt hold. Vi er interesserede i at få sat mange forskellige fagligheder, som har en rolle i udvikling af byggeri, byudvikling og det bebyggede miljø, i spil på VINTERAKADEMI.

Akademiugen afholdes én gang årligt, og der er plads til 40 deltagere på hvert akademi. VINTERAKADEMI og dets deltagere er året igennem med i relevante sammenhænge, hvor fokus er på bæredygtigt byggeri og tværfagligt samarbejde, herunder netværksmøder med opdateret faglig viden.

Programmet for årets VINTERAKADEMI bliver offentliggjort i foråret 2021, og der er endnu ikke åbent for ansøgninger til årets akademi. Hvis du er interesseret i at deltage på årets akademi og vil være sikker på ikke at gå glip af ansøgningsprocessen, kan du skrive dig op til at få en mail her, når vi åbner for ansøgninger.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

For mere info send mail til info@vinterakademi.dk