Tema & Program

Den blandede by – bæredygtig transformation og værdiskabelse 

VINTERAKADEMI 2021 vil det blive afholdt d. 23-27 august som et sommerakademi under overskriften: Den blandede by – bæredygtig transformation og værdiskabelse. VINTERAKADEMI er et tværfagligt tilbud til studerende og nyuddannede fra kandidat- og professionsbacheloruddannelser med interesse for byggeri, byudvikling og det bebyggede miljø.

Årets akademi vil bl.a. dykke ned i, og undersøge, hvordan indsatsen for et mere klimavenligt byggeri, koblet sammen med et fokus på social og økonomisk bæredygtighed, kan skabe merværdi, både samfundsøkonomisk og på borgerniveau. Programmet byder på inspirerende oplæg, debatter og relevante case-besøg, som offentliggøres løbende frem mod akademiet.

Der er åbent for ansøgninger på årets akademi, og fristen for ansøgning er d. 15 juni 2021. Deltagerne udvælges på baggrund af en motiveret ansøgning, CV og studieprofil, så vi kan sammensætte et stærkt, tværfagligt hold. Vi er interesserede i at få sat mange forskellige fagligheder i spil på VINTERAKADEMI. Deltagelse er gratis, og akademiet finder sted hos BLOXHUB i København. Ansøg om en plads på VINTERAKADEMI inden d. 21 juni 2021 her

KICK-OFF dag: Mandag d. 16 august 2021 fra kl. 12-17

VINTERAKADEMI: Mandag d. 23 – Fredag d. 27. august 2021 (ca. kl. 9-17)