va-logo2016_ny

Vinterakademi er et tværfagligt tilbud til studerende på kandidatniveau og nyuddannede kandidater. Som deltager får man en uges akademi med case-arbejde, virksomhedsbesøg og undervisning om bæredygtighed i byggeri og byplanlægning.

img_8940Formålet med Vinterakademi er, at den næste generation i byggebranchen får et kompetence- og vidensløft samt et tværfagligt netværk, der kan fremme innovative løsninger og tværfaglighed i branchens udvikling af en bæredygtig brug af det eksisterende byggeri. Det skal være med til at sikre den næste generation af professionelle indenfor byggeri og planlægning, der skal sikre en ny grøn adfærd og praksis i byggeriet.

Vinterakademiet har fundet sted siden 2015 i Aarhus og København. Næste akademi vil finde sted i København i marts 2019.

Har du interesse i at læse om aktiviteterne, dilemmaerne og de cases, der har været centrum for de to første Vinterakademier kan du læse artiklerne her.

Foruden artikler og blogindlæg er der på baggrund af Vinterakademi blevet udarbejdet et digitalt katalog “Cirkulær økonomi og Fremtidens Bæredygtige By“, der fungerer som tematisk ressource- og vidensbank for faggrupper, der arbejder med renovering og transformation i byggeri og byudvikling.

Bæredygtigt byggeri – nu og i fremtiden