Program

Programmet og temaet for Vinterakademi 2017 er i øjeblikket under udarbejdelse. I mellemtiden kan du læse om program og metode fra Vinterakademi 2016 nedenfor, for at blive klogere på hvordan en uge som deltager på Vinterakademi kan se ud.

Programmet for Vinterakademi opdateres løbende, mens det forventes, at der åbnes for tilmeldinger primo januar.

Vinterakademiet 2017 afholdes i marts i Århus, og det er gratis at deltage -med forplejning indeholdt.

Følg med i program, tema og ansøgningsproces her på hjemmesiden eller via vores facebook.

__________________________________________________________________________

Vinterakademi 2016

Programmet for Vinterakademi 2016 er opdelt i fire temaer, der tager os på rundtur i både den cirkulære økonomis flows, praktiske dilemmaer og sætter det ind i byggeriets meget konkrete kontekst gennem projektbesøg og casearbejde. Undervisningen vil primært bestå af oplæg fra eksperter på området og workshops, hvor det faglige indhold vil blive debatteret og taget i anvendelse gennem case-arbejdet og de tre projektbesøg.

Temaer og projektbesøg

Ugen er opdelt i de fire temaer “Klima, samfund og byggeri”, “Ressourcer og materialer”, “Værdiskabende systemer” og “Adfærd og policy making”. Besøgene går til Portland Towers i Nordhavn, Værftshallerne i Helsingør og Materialgården i København.

På baggrund af deltagernes faglige profiler bliver de inddelt i tværfaglige grupper, der skal samarbejde om en bestemt case gennem hele ugen.

Det praktiske

Vinterakademiet afholdes fra kl. 9-17 fra mandag d. 7. marts til fredag den 11. marts 2016. Som tilmeldt deltager du i hele programmet. Deltagelse er gratis og forplejning indeholdt.

Neden for finder du det detaljerede program – der kommer løbende små justeringer, og vi arbejder bl.a. med et ekstra projektbesøg og en række pop-up talks, der kan perspektivere temaerne.

 

program_031215

 

 

CIRKULÆR ØKONOMI