VINTERAKADEMI 2018: Bæredygtigt byggeri nu og i fremtiden

Vinterakademi 2018 har i år overskriften “Bæredygtigt byggeri nu og i fremtiden” med fokus på temaer inden for klima, renovering, genanvendelse, FN’s Verdensmål og cirkulære processer.

Læs mere om program og indhold her.

Vinterakademi 2018 er veloverstået og blev afholdt i Dome of Visions Aarhus d. 12.-16. marts. Forud for akademi-ugen mødtes deltagerne til et kick-off arrangement d. 6. marts, der er obligatorisk at være med til for dem, der er optaget i akademi-forløbet. Se Steen Hildebrandts bud på Verdensmålenes betydning for Bæredygtigt byggeri fra Kick-off.

I forbindelse med Building Green i Aarhus vil årets Vinterakademister onsdag d. 18 april kl. 10-11 og 13-14 på messens REBUILD INNOVATION-område præsentere deres bud på bæredygtige løsninger målrettet byggeriets vigtigste aktører.

Kig forbi og lad dig inspirere af byggeriets unge professionelle og deltag i dialogen om, hvordan byggeriet kan blive mere bæredygtigt – både nu og i fremtiden.

Er du interesseret i at få deltagerne fra Vinterakademi 2018 forbi til et fagligt arrangement med fokus på bæredygtighed i byggeriet, så kontakt os her: sek(a)concito.dk