Klædt på til udvikling

For at komme på Vinterakademi 2016 skal du ikke være ekspert i cirkulær økonomi eller bæredygtigt byggeri. Men hvis du drømmer om at blive det, er det en fordel!

Når du sender din tilmelding til Vinterakademi 2016, skal du huske at vedhæfte et kort CV med oplysninger om studieretning, afgangsår og arbejdsgiver, hvis du er i arbejde. Vedhæft også gerne et pasfoto, som vi bruger til deltagerlisten.

Tilføj også et par linjer om, hvorfor du gerne vil deltage på Vinterakademi 2016: Interesserer du dig for transformation og renovering, forbrugeradfærd, samfundsinteresser, eller er du materialenørd? Er det klimaproblematikkerne, der holder dig vågen om natten, eller har du gode idéer til, hvordan kommercielle interesser kan gå hånd i hånd med en bæredygtig udvikling i byggeriet?

Krøyers Plads, Copenhagen
Genanvendte byggematerialer – her mursten på Krøyers Plads, Kbh. – er en del af det du kan lære om på vinterakademiet. Foto: NCC

Efter et halvt års planlægning af program, så tør vi godt at sige at det er der ikke findes eksperter på hverken cirkulær byggeri i sin helhed – eller specifikt for byggeriet.

Ambitionen er, at du efter vinterakademiet har fået fyldt rygsækken med konkret viden og flexet debatmusklen, så du er bedre klædt på til en karriere, hvor du kan være med til at flytte byggebranchen mod en bæredygtig omstilling.